Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bartez
2012-03-21, 11:06
"DEBUG MODE"
Autor Wiadomość
AzAnn 
Wysłany: 2012-03-21, 10:58   "DEBUG MODE"      


Dołączył: 20 Mar 2012
Posty: 1
Siema, mam problem. Gdy chce usunac posta to wyskakuje mi wlasnie to, co widac na obrazku ponizej. Pomozcie!

http://www.fotoload.pl/12...9296c729020.png
Profil
PW Email Cytuj
Bartez 
Wysłany: 2012-03-21, 11:07         



Pomógł: 130 razy
Dołączył: 07 Lip 2009
Posty: 1516
Skontaktuj się z adminem.
Profil
PW Email Cytuj
maciex1995 
Wysłany: 2012-03-22, 17:03    Adres Forum: www.MyCorinthian.jun.pl      



Pomógł: 1 raz
Wiek: 22
Dołączył: 28 Lut 2009
Posty: 222
Skąd: w nas tyle zła?
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Mam podobny problem, kiedy chcę usunąć jeden dział z forum:
www.etrybuny.jun.pl


Cytat:
Could not update user post count information

DEBUG MODE

SQL Error : 1690 BIGINT UNSIGNED value is out of range in '(`jun_e7`.`etrybuny_users`.`user_posts` - 1)'

SELECT p.poster_id, COUNT(p.post_id) AS posts FROM (etrybuny_posts p, etrybuny_users u) WHERE p.topic_id IN (5) AND u.user_id <> -1 AND p.poster_id = u.user_id GROUP BY p.poster_id

Line : 278
File : functions_remove.php


EDIT: Już jakoś sobie poradziłem, nie wiem czy problem zniknął czy udało mi się go obejść.
_________________
Wejdź na www.MyCorinthian.jun.pl ! Na pewno nie pożałujesz!
Profil
PW Email www Cytuj
Bartez 
Wysłany: 2012-03-22, 17:20         



Pomógł: 130 razy
Dołączył: 07 Lip 2009
Posty: 1516
maciex1995 napisał/a:
udało mi się go obejść.


Jak?
Profil
PW Email Cytuj
maciex1995 
Wysłany: 2012-03-23, 18:39    Adres Forum: www.MyCorinthian.jun.pl      



Pomógł: 1 raz
Wiek: 22
Dołączył: 28 Lut 2009
Posty: 222
Skąd: w nas tyle zła?
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Pojawiało się, kiedy chciałem usunąć jeden z działów z kategorii. Próbowałem kilka razy i nic.
Rozwiązanie - dość proste. Usunąć inny dział i zmienić nazwę tego, który pierwotnie był do usunięcia.
_________________
Wejdź na www.MyCorinthian.jun.pl ! Na pewno nie pożałujesz!
Profil
PW Email www Cytuj
LaBa 
Wysłany: 2012-03-24, 09:52    Adres Forum: www.ekstraklasa2012.jun.pl      
Huehue


Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 23 Lip 2011
Posty: 50
Skąd: /localhost/
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Miałem ten sam problem, napisałem do bedy'ego PW z prośbą o pomoc i ją uzyskałem :) :
Cytat:
Żeby pozbyć się tego problemu należy przeprowadzić synchronizacje postów i synchronizacje użytkowników a potem usunąć te posty i powtórzyć mi pomogło a i jeśli będziesz miał np 9 postów a w masz napisanych na forum 2 to zrób tak:

Panel Administratora---->Użytkownicy---->Synchronizacja użytkowników i bierzesz tryb zaawansowany i na górze będziesz musiał wpisać swój nick i po tym naciskasz na synchronizację i po problemie.
Profil
PW Email Cytuj
S.WNW
Wysłany: 2012-04-13, 21:20         

Dołączył: 13 Kwi 2012
Posty: 1
Cytat:
Żeby pozbyć się tego problemu należy przeprowadzić synchronizacje postów i synchronizacje użytkowników a potem usunąć te posty i powtórzyć mi pomogło a i jeśli będziesz miał np 9 postów a w masz napisanych na forum 2 to zrób tak:

Panel Administratora---->Użytkownicy---->Synchronizacja użytkowników i bierzesz tryb zaawansowany i na górze będziesz musiał wpisać swój nick i po tym naciskasz na synchronizację i po problemie.


Opcja dostępna tylko w godzinach 01:00 - 14:00 tak ?
Profil
PW Email Cytuj
Bartez 
Wysłany: 2012-04-13, 21:21         



Pomógł: 130 razy
Dołączył: 07 Lip 2009
Posty: 1516
Tak, wtedy użyj tej opcji.
Profil
PW Email Cytuj
MetOz
Wysłany: 2012-07-02, 20:35         

Dołączył: 02 Lip 2012
Posty: 1
Ostrzeżeń:
 1/3/6
synchronizacje moge zrobić tylko o 1 i o 14 ? czemu tylko w tych godzinach ?
Profil
PW Email Cytuj
Alan 
Wysłany: 2012-07-02, 20:46         


Pomógł: 116 razy
Dołączył: 14 Paź 2010
Posty: 1280
MetOz napisał/a:
czemu tylko w tych godzinach ?

Takie jest ustawienie w standardzie.
Próbuj rozwiązać problem tak, jak to maciex1995 opisał.
Profil
PW Cytuj
Daisiak 
Wysłany: 2015-08-25, 12:22    Adres Forum: www.pokemoncrystal.jun.pl      


Dołączyła: 28 Cze 2014
Posty: 24
Witam. Niestety muszę odświeżyć temat.
Mój problem również nazywa się "debug mode", lecz wyskakuje w PW. Mianowicie co któreś PW nie daje się otworzyć, gdyż po kliknięciu w nie, wyskakuje poniższy komunikat:

Dzieje się tak tylko co jakiś czas, więc 95% PW da się normalnie odczytać, ale jednak te 5% nie można ani otworzyć, ani też usunąć. Proszę o pomoc.
Profil
PW Cytuj
Lubel 
Wysłany: 2015-08-25, 13:40         



Pomógł: 31 razy
Wiek: 18
Dołączył: 10 Sie 2010
Posty: 542
Skąd: Poznań
Zgłoś się do kol. bedy, on naprawi błąd ;)
Profil
PW Email www Cytuj
Daisiak 
Wysłany: 2015-09-05, 10:07    Adres Forum: www.pokemoncrystal.jun.pl      


Dołączyła: 28 Cze 2014
Posty: 24
W jaki sposób najlepiej zgłosić to do bedy'ego? Dziewięć dni temu wysłałam mu mail w sprawie opisanej wyżej, jednak do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi zwrotnej. Może spróbować dotrzeć do niego jakąś inną drogą?
Profil
PW Cytuj
Lubel 
Wysłany: 2015-09-05, 11:46         



Pomógł: 31 razy
Wiek: 18
Dołączył: 10 Sie 2010
Posty: 542
Skąd: Poznań
Wyślij lepiej PW, jest lepszą drogą kontaktu niż Mail który na przemie nie zawsze działa.
Profil
PW Email www Cytuj
Fakel
Wysłany: 2016-10-05, 10:25    Adres Forum: http://robig.jun.pl/index.php      
Złoty Usser

Dołączył: 30 Lip 2013
Posty: 27
Lubel napisał/a:
Wyślij lepiej PW, jest lepszą drogą kontaktu niż Mail który na przemie nie zawsze działa.

Wyjdz
Profil
PW Email Cytuj
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Themes: junFresh & Silk icon

website value  |  gry scooby doo  |  Darmowe fora  |  mylekarze.pl  |  egipt wycieczki